Tietoja

Jaa tämä kirjoitus:

Arvokeskusta ylläpitää Global Inner World Oy Ltd. Yrityksen kotipaikka Helsinki, ja Y-tunnus 2966731-9.

Yrityksestä

Global Inner World Oy Ltd perustettiin helmikuussa 2019. Yrityksen missiona on edistää merkityksellisyyttä, kestävää kehitystä ja sosiaalista oikeudenmukaisuutta, käydä rohkeasti voimaannuttavaa arvokeskustelua ja tuottaa arvoa yrityksille, muille organisaatioille ja yksilöille.

Yritys tarjoaa työyhteisöille ja yksityishenkilöille koulutuksia, työpajoja, valmennuksia ja motivoivia puheenvuoroja. Kaikki palvelut lähtevät luonnollisesti asiakkaan tarpeista ja ne rakennetaan hyödyntäen kulloinkin mielekkäitä lähestymistapoja, kuten palvelumuotoilua, tutkivaa kehittämistä tai konstruktiivista oppimista.

Voit tilata palvelut tässä vaiheessa ottamalla suoraan yhteyttä: sami.kivela@globalinnerworld.com. Tuota pikaa voit myös käyttää yhteydenottolomaketta ja pian myös ostaa palvelut verkkokaupasta. Verkkokaupasta löydät myöhemmin myös paljon muuta, kuten e-kirjoja, podcasteja ja verkkokursseja.

Global Inner Worldin visiona on kasvaa globaaliksi jäsenyyteen perustuvaksi arvoyhteisöksi, jonka avulla yritys pystyy toteuttamaan missiotaan kokonaisvaltaisesti. Tätä varten yritys tulee avaamaan englanninkieliset nettisivut, joihin integroituvat kansainvälinen verkkokauppa, verkkokurssialusta ja jäsenyhteisö.

Arvokeskus edistää yrityksen missiota suomeksi, mutta luonnollisesti jokainen suomenkielinen on myös täydellisen tervetullut kansainväliseen yhteisöön!

Tekijästä

Arvokeskuksen loi Sami Kivelä, joka on myös Global Inner World Oy Ltd -yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja. Kivelä on toiminut pitkään suomalaisella korkeakoulusektorilla ja hän on suunnitellut, toteuttanut ja arvioinut useita kansainvälisiä koulutushankkeita erityisesti Aasiassa mutta myös Afrikassa ja Euroopassa.

Koulutukseltaan Kivelä on teologian maisteri, ammatillinen opettaja ja sosiaalikasvattaja. Lisäksi hän on kasvatustieteen jatko-opiskelija, evankelis-luterilainen pappi, retriitinohjaaja ja verkko-opetuskouluttaja. Korkeakoulutyön lisäksi hän on työskennellyt ohjaajana lastensuojelussa ja syrjäytymistä ehkäisevässä aluetyössä, vapaana toimittajana ja kääntäjänä sekä seurakunnan ja päivittäistavarakaupan tehtävissä.

Kivelän tekemä kestävän kehityksen henkilökohtainen yhteiskuntasitoumus Sami 2.0 palkittiin vuoden 2017 parhaana henkilökohtaisena sitoumuksena.

Tarkemmin voit tutustua tekijään sivulla samikivela.com. Sivut ovat tällä hetkellä työn alla.

Jaa tämä kirjoitus: